Control post-operator

Urmărirea evoluției unui pacient care a suferit recent o intervenție chirurgicală este la fel de importantă ca și actul chirurgical în sine, deoarece pot exista evoluții nefavorabile, precum contaminarea plăgii, infecția locală, apariția unei colecții sau hematom care necesită o abordare promptă și eficientă. Acest aspect, alături de ajustarea medicației, este cu atât mai important cu cât pacienții pot avea afecțiuni asociate sau prezintă plăgi multiple, cu evoluție radical diferită.

Dressing PacksIndiferent dacă ați efectuat o intervenție chirurgicală în serviciul nostru sau într-un alt serviciu chirurgical, vă oferim posibilitatea de evaluare periodică, suprimarea firelor, toaletarea plăgilor și efectuarea pansamentelor în condiții de asepsie, folosind kituri profesionale.

Pacienții operați de noi beneficiază de consultație de control și pansamente gratuite până la suprimarea firelor. Astfel, putem oferi organismului condiții optime pentru o vindecare rapidă și fără sechele, liniștea pacientului fiind pe deplin asigurată.

La controlul la o lună se  aplică un discount de 50% din tariful normal al unei consultații.

Lista completă de tarife se poate vizualiza aici.

Programează o vizită la centrul nostru și alege procedura de care ai nevoie.