– Terapia modernă a plăgilor cronice

Cronicizarea unei plăgi își are originea în evoluția nefavorabilă a unei suferințe acute, la care se adaugă nepăsarea sau lipsa de profesionalism a tuturor celor implicați, fie ei pacienți, aparținători sau personal medical. Primul lucru pe care-l vom corecta este modul de percepție al pacientului referitor la evoluția unei astfel de plăgi.

Pentru că suntem în secolul XXI, nu mai putem aplica tehnicile din vremea războaielor lui Napoleon, ci vă propunem ”terapia modernă” a plăgilor cronice, folosindu-ne acum de beneficiile oferite de tehnologii moderne, mult mai performante.

Experiența bazată pe tehnicile preluate din centre de profil din străinătate ne permit să apreciem că putem oferi o șansă nouă oricărui pacient cu o plagă cronică. Desigur, consultul de specialitate care să ateste viabilitatea țesuturilor afectate este obligatoriu primul pas, la fel și complianța pacientului față de abordarea și metodologia propusă.

Dispunem de un arsenal larg de modalități terapeutice prin care putem transforma o plagă cronică într-una acută cu evoluție predictibilă și, mai ales, favorabilă. De la o simplă debridare până la pansamentul îngrijit, corect efectuat, de la schema de tratament la domiciliu până la instruirea aparținătorilor, toate acestea și multe alte aspecte vor fi evaluate, implementate și urmărite sistematic în astfel de cazuri.

Citește mai multe …

Tarife terapia plagilor