– Terapia durerii

Cu toate că medicina progresează în ritm alert și oferă tot mai multe posibilități terapeutice, există un număr important de afecțiuni cu manifestări extrem de dureroase la care se impune un management avansat al durerii. Terapia durerii reprezintă încă o mare provocare pentru cei implicați, deopotrivă medici, pacienți sau aparținători ai acestora.

pain killer1Prin asocierea optimă între diverse substanțe antialgice, în combinație sau nu cu proceduri extrerne, vom încerca să vă ajutăm să depășiți momentele dificile, astfel încât să puteți să vă desfășurați cu succes activitățile zilnice.

Pentru obținerea unei analgezii de bună calitate s-au imaginat diverse combinații de medicamente cu administrare orală sau injectabile dar și dispozitive implantabile, care permit administrarea continuă sau la intervale bine alese a unor cantități optime de medicament.

La pacienții cu afecțiuni însoțite de durere de intensitate mare pot fi recomandate dispozitive implantabile, care oferă un dozaj optim al substanței antialgice la intervale regulate. Alături de medicul anestezist, putem facilita obținerea și implantarea unui astfel de dispozitiv, care va ameliora semnificativ calitatea vieții pacientului.

Programează o vizită la specialistul nostru în terapia durerii, care vă poate oferi un remediu potrivit afecțiunii de care suferiți.